10.05.2012 20:33, napísal(a) jaro (Jarooo)
Piškóty
ďakujem za vysvetlenie.. a ešte jednu vec.. piškóty môžem alebo sa z nich moc piberá?
09.05.2012 10:04, napísal(a) admin (admin), admin@eastlabs.biz, http://www.eastlabs.biz
Med obsahuje samozrejme cukor a cukor - to sú kalórie. Lyžička medu má cca 7 g, z čoho ccc 5,5 sú sachridy, 1 g sacharidov má 4 kalórie - čo tým chcem povedať? S medom (ako náhradným sladidlom) veľmi opatrne. Viem si však predstaviť jedálny lístok, v ktorom sa med bude využívať napr. ráno, prípadne aj na desiatu - ďalej by som ho už nepoužíval. A ešte poznámka - priberá sa nie z nejakej potraviny, ale vtedy, keď kalorický príjem je vyšší ako výdaj - a výdaj ovplyvňuje nielen tréning, ale aj bazálny metabolizmus, bežná denná činnosť, spôsob odpočinku. Ak sa "naložíte" a zaľahnete, priberiete určite do maxima. Ak sa "naložíte" a idete sa hýbať, to čo ste zjedli sa využije ako zdroj energie.
08.05.2012 21:08, napísal(a) jaro (Jarooo)
med ako sladidlo
Zdravím potreboval by som poradiť.. potreboval by som zhodiť niake tie kilá dole ale mám slabosť na sladké.. prežijem bez toho ale chcem sa spýtať či sa z medu priberá? či by som med nemohol využívať ako náhradné sladidlo.. vie mi niekto poradiť?
© 2013 EastLabs, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Design & Development CANUBIA, s.r.o.