FÓRUM »
Doplnky výživy »
zas a opäť ten kreatin
25.04.2010 23:04,
napísal(a) Fredy (Fredy20), Fredy20@zmail.sk
diki za postrehy
Myslím, že kreatín aj v prípade aeróbnej aktivity pozitívne vplýva na silu. Mám to overené pri fighteroch, aj pri borcoch z MMA.
23.04.2010 19:58,
závodne som roky vzpieral, teraz už nie,.. venujem sa tlaku ako hobby(nie závodne) ale popri tom sa aj nabehám ako hovädo v robote (skladník) a chodievam si aj rekreačne zabehať 3 do týždna, tak ma len napadlo, či by bola popri tom všetkom aplikacia kreaču efektívna,.. pokial ide o zvyšovanie vykonnosti v tlaku
23.04.2010 08:02,
napísal(a) Milanko (Milanko)
Rozmýšľam, prečo by aeróbna záťaž mala negovať pozitívne efekty, ktoré vyplývajú z aplikácie kreatínu v prípade silových športovcov. A žiaden dôvod nenachádzam. Napriek tomu - zaujímavá myšlienka, no myslím si, že vzpierači a powerliftéri nemajú dôvod používať aeróbnu aktivitu v rozsahu ako si uviedol. Načo by to robili?
22.04.2010 21:36,
kreatin a aeróbna záťaž
kreatin v silových športoch je jasná téma ale čo sa deje ked silový športovec napr. vzpierač alebo powerlifter zaradi do treninigoveho procesu napr. beh 45 min 2/3 x týždenne, neovplyvní to negativne zasoby kreatinu vo svaloch ?, udrží sa v organizme ?