FÓRUM » Vykecajte sa... » Jozko vs Riedkesemeno
25.01.2010 08:35, napísal(a) adnan (adnan1)
:-)
vy dvaja papagaji mozte akurat tak vypisovat na toto forum a citit sa pri tom ako chlapi. vase provokacie su detske. len som vyjadril svoj nazor ako vsetci diskutujuci. a aj ked viem ze posukov ako vy dvaja to moze trapit,nic na tom nezmenite. Jozko poviem ti jednu skutocnost. keby som chcel tak si zistim kto si. ale si pre mna tak bezvyznamne hovno, ze ma to ani nezaujima.
20.01.2010 13:35, napísal(a) vivera (vivera)
Jozko
Posli, cislo uctu, rad prispejem. Ale myslim, ze by im tam akurat vysvetloval, ze psychiatria nie je ziadna veda, a ze to moze robit hocikto, dokonca aj on sam. Behom tyzdna napise odbornu publikaciu na temu "Kulturistom moze byt kazdy, ale vzpieranie je len pre vyvolenych." Sestricky budu trenovat premiestnenie, lekary vyraz a ostatny "spoluvezni" vyskoky na bednu. A za rok tu mame nove olympijske druzstvo vzpieracov.
17.01.2010 23:03, napísal(a) Jozko (Jozinko), adamcikjozef01@zoznam.sk
riedkesemeno

Adnanko milacik tak preco potom chodis na kulturisticke sutaze
ked je sutazna kulturistika absolutne bez zmyslu???
Tvoj rozhlad zacina aj konci v Poprade.
Zamyslam sa ,preco taky clovek ako je Adnan venuje taku velku pozornost neolympijskemu sportu ked je mnozstvo inych sportov kde by sa mohol realizovat. ale tiez to neriesim do hlbky,proste sa len zamyslam. Zeby sa v takom super sporte ako je vzpieranie nevedel uplatnit???
Co ho vlastne trapi? Neviete mu niekto pomoct? Mozno sa potrebuje  len s niekym porozpravat?
Su predsa vo svete odborni lekari  ktory by mu hadam vedeli pomoct. Ak nahodou o niekom takom viete dajte mu prosim vas vediet. Ved co by clovek nespravil pre takeho mileho chlapca.
Mozno by pomohla verejna zbierka na psychiatricke liecenie.

© 2012 EastLabs, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Design & Development CANUBIA, s.r.o.