FÓRUM »
Kulturistika - domáce súťaže »
Majstrovstva Slovenska 2010 - Bratislava
01.01.2010 00:13,
napísal(a) fanusik (fanusik), matejborovsky@post.sk
Drzim palce Palo.
29.12.2009 20:31,
napísal(a) body033 (body033), body033@azet.sk
dik ondrik,si moja motivácia
dik,si motivacia,a tak mozem povedat zodpovedne,ze kategoria klasik bud s ondrom v kategorii,co by som sa tesil,alebo s malinakom uvidim kde ma daju rozhodci,a ak neschudnem tie kila aby som sa tam zmestil cca 30-25kg,som taky tucnucky,a mozem potvrdid aj admin,ze to co pocul plati,lebo ked to robia ty spravni ludia ako je PETER A JEHO BRACHO LACO,TREBA IM POMOCT A HLAVNE TALENTOVANYM CHLAPCOM,VERIM ZE TO BUDE PARADA CI UZ SA TAM POSTAVIM AJ JA ALEBO NIE.MNE IDE HLAVNE O TO ABY SOM SA CITIL FAJN,KONDICNE A ked to bude na podium tak sa ukazem,ale to mi musi odobrit PETER MESKO LEBO ON MA TEN CIT PRE KULTURISTIKU,A HLAVNE TI POVIE VZDY PRAVDU!!!!!To si na nom vazim a je to fakt skvely clovek.tak do toho.zatim.
29.12.2009 17:23,
napísal(a) Ondris (Ondris), O.Milacek@zoznam.sk
Brazina
Palo este nie je plne rozhodnuty do ktorej kategorie nastupi... ale mozem prezradit ze zvazuje klasikov... tak mozno ze budeme mat dalsieho reprezentanta do buducna
29.12.2009 14:27,
Brazina
Aku kategoriu pojde Pavol Brazina?
no ... pocul som, ze Brazina ma dat sutaziacim ako sponzor celkom zaujimavu sumu EUR
27.12.2009 11:51,
napísal(a) Ondris (Ondris), O.Milacek@zoznam.sk
Zabudli sme dodat :)
Inak body033 je Pavol Brazina-Juniorsky majster Slovenska z roku 1999, tak sa mame na co tesit...
26.12.2009 11:27,
napísal(a) body033 (body033), body033@azet.sk
myslím že to bude super.!!!
a určite príde aj ondrej miláček,a ak to vynde tak aj ja!!a ked nie teraz tak jesen 100perc.
čo viem ...
Soták, Havlík, Čambal, Solár, Turčina
06.12.2009 23:55,
Pretekari: Andrej Hlinka ,Juraj Vrábel ,Paľo Piliar, Michal Mlynček,Ján Moravčík,Martin Mamrila,Štefan Havlík, Miloš Dolanský, Peter Kokoška, Martin Nemec, František Feja, Martin Horos, Lukáš Smieška, Filip Godzsak, Jozef Riecky, Ján Soták, Erik Kratochvíl, Marián Šlágor, Jozef Pažitný, Miro Staník, Tomáš Marcinko, Ján Medvedcký, Alexander Krakovský, Martin Pivko, Pavol Pivko, Michal Hlinka, Rastislav Gežo, Marcel Jaseň, Ladislav Ponechal, Marián Bežo, Marek Namešpetra, Andrej Varga, Zlatko Bajer, Géza Rácz, Imrich Hájik, Ákos Dobos, Ladislav Kuzder, Rasťo Solár, Peter Antal, Martin Spál, Peter Čecho, Robert Babos, Niko Kvasňovský, Radovan Rak, Peter Bičiar, Ján Blaško, Jozef Masaryk, Martin Smolinský, Jozef Laučík, Marek Zajvald, Richard Čanaky, Marian Čambal, Michal Mokoš, Luboš Turčina, Adam Cibula,
Kto sa chysta aj tento rok?
Kto sa chysta aj tento rok?