FÓRUM » Vykecajte sa... » Slovensko má talent
20.10.2008 21:44, napísal(a) william1888 (william1888), william1888@centrum.sk
haaha
tak to by som chcel vidiet mohla by to byt dobra sranda
20.10.2008 20:57, napísal(a) jendorucka (jednorucka)
Namespetra znovu v akcii
Som pocul ze tento vikend bola sutaz v Pezinku a neuverite kto tam mal exhibiciu. Ze vraj presne ako v telke.
17.10.2008 13:16, napísal(a) duro (juraj22)
hnup
tak to je vazna diagnoza,neviem na co tam siel iba sa strapnil a nic tam neurobil,na 30rokov by mal mat rozumu,a nie sa tam pucit.hanba jak svina.a forma je uplne ale totalne onicom,sice kedy ju mal dobru.
14.10.2008 18:36, napísal(a) riedkesemeno (riedkesemeno)
yea
http://talent.markiza.sk/galeria    "body combat"  Fitmaker v akcii
14.10.2008 15:15, napísal(a) priestx (priestx), cino2125@centrum.sk
Tragedia
nechapem do teraz ako mohol vyhrat titul majstra slovenska v roku 2007, nechapem a je to ubohe ako sa u nas rozhoduju sutaze, este ani na jednu sutaz som ho nevidel dobre pripraveneho a o tom co predviedol v TV k tomu sa netreba vyjadrovat to je na plac.
14.10.2008 07:19, napísal(a) riedkesemeno (riedkesemeno)
"Chodza terminatora,narcisticke pohlady v zrkadle,v satni vyzlieka nohavice pomalsie ako Kim Basinger v erotickom thrilleri 9 a pol tyzdna"    pekny komentar.  neostava nic ine len sa poskladat panovi Namespetrovi na psychiatricke liecenie. viliam on ked si toto cita je mu nieje tazko. on je ten typ co si mysli ze je najlepsi nech sa stane cokolvek. vobec by ma neprekvapilo keby to vnimal ako dobre vystupenie. takze nemyslim si ze on to nejak preziva. naopak, myslim si, ze si brusi zuby na dalsie super vystupenie.
14.10.2008 00:01, napísal(a) william1888 (william1888), william1888@centrum.sk
FITMAKER
tak s tymto co tam dokazal sa to s nim bude tahat az do konca zivota! nechcel by som byt teraz na jeho mieste   ked nieje BLB (co asi je) ked tam ukazal tuto CONANSHOW  tak mu musi byt dost tazko ked sa na to pozera a cita si tieto ohlasy BOLO TO STRASNE 
13.10.2008 23:05, napísal(a) admin (admin), admin@eastlabs.biz, http://www.eastlabs.biz
Namespetra v Slovensko má talent
13.10.2008 22:21, napísal(a) DonLong (DonLong)
Novodoby Conan???
Bravo!Nas presovsky novodoby konan zase raz predviedol coho je schopny.Kazdy kto ho pozna vie o com rozpravam vsak priatelia:-)Chodza terminatora,narcisticke pohlady v zrkadle,v satni vyzlieka nohavice pomalsie ako Kim Basinger v erotickom thrilleri 9 a pol tyzdna...Nas "kulturista" v sou Slovensko ma talent predviedol presne to,ako kulturistika nema vyzerat....telo zaliate,zostava ani hlava ani pata,ziaden odhad,no ozaj dielo hodne majstra.Fakt smutne ze si zhovadil cely Presov a kulturistiku ako taku.Nemenovany presovky kulturisticky veteran,sa vyjadril ze si hanbou tohto sportu a ze na poslednej sutazi sa rozhodcovia chytali za hlavy....Arpad Mester,znamy to kosicky "guru",reagoval na jeho poziadavku o prestup do federacie NABBA slovami,ze "kktov neberu"...Neviem kolko krat sa este chces zhodit,nez pochopis,ze na tento sport nemas a si proste slabucky.Skus troska porozmyslat,co si vlastne dosiahol realne za cele tie roky v tomto sporte.Uprimne..Ps.Nic osobne,len otvor oci kamo....
13.10.2008 21:29, napísal(a) milanB (milanB), milan123@azet.sk

úplní laici považuju cloveka,co sa venuje kulturistike za totalne vytrete hovado...teda aspon sa s takym nazorom stretavam ja,preto ma mrzí,že  sa práve on takto havadsky predviedol

13.10.2008 19:33, napísal(a) Gunar Martin (Gunar Martin)
Diagnoza
Takze tu mame krasny priklad ked sa kulturistika ako sport meni na diagnozu spojenu s absolutnou stratou vlastnej sudnosti.Po Cibulovom vystupeni v Krausovej talkshow dalsie "pozitivne" medialne  zviditelnenie kulturistiky.Dakujeme Marek
13.10.2008 14:00, napísal(a) jendorucka (jednorucka)
to co bolo???
Ak sa niekto potrebuje zviditelnit tak to je tiez sposob. Ale dalo sa to spravit aj inak. Idem do takejto show, tak sa na to aj prichystam. Postava tragedia, hoc aj na majstrovstvach slovenska to bolo slabe, ale aspon taky keby dosiel. A co robil s tym mecom, des a hroza. Nacvicim nejaku choreografiu, nie? A namiesto toho tlsty pako, co robi ksichty do poblika a mysli si ze je cool. Cisty grc.
13.10.2008 12:24, napísal(a) riedkesemeno (riedkesemeno)
problem

kulturistiky ako sportu spociva prave aj v takychto individuach, ktory robia zo sportu podradnu show.

vsetci ho tam mali za koko.a a presne to iste si mysli drviva vacsina populacie o ludoch co cvicia a co maju velke svaly. vseobecne sportovci by nemali chodit na taketo trapne podujatia. i ked Fitmaker nieje vrcholovy sportovec, hadze to svetlo na vsetky ostatne sporty nakolko bezna populacia nema ani zakladnu orientaciu v sportoch ako takych. vobec to nebolo vhodne a beznym ludom ani nemal co ukazat, iba ak naliate svaly co mnohy povazuju za tucnotu. ale co by sme uz mohli cakat od hlupeho konara...on ma uz nicim nemoze prekvapit. ked sa sam neciti trapne a nevie mu to nik z jeho okolia povedat, tak uz niet pomoci. 

13.10.2008 12:18, napísal(a) lonelyrider (lonelyrider)
tazky trapas
nechapem kde konci sudnost niektorych ludi , co cakal? ked vysiel na podium obleceny ako S.H    a zacal sa tam vlnit bez akehokolvek ladu a skladu  obrasteny tukom  a chcel imitovat steva bolo to dost smiesne ale hlavne neskutocne trapne...na jeho mieste by som najblizsi rok chodil kanalmi ....takto sa zhovadit to che vazne talent, mal postupit lebo talent na samozhovadenie urcite ma najvacsi :-)))
13.10.2008 11:29, napísal(a) thaarm (thaarm), jednota@centrum.sk
teda fakt nuda toto - co si predstavoval pod pojmom talent na tomto - to naozaj nechapem
13.10.2008 11:28, napísal(a) milanB (milanB), milan123@azet.sk
no ako majster Slovenska tam fakt nemal co robit,hrozne .........
13.10.2008 08:13, napísal(a) riedkesemeno (riedkesemeno)
bolo

to krasne vystupenie. bolo vidno ze na sebe pracoval. 2 rovnake pohyby s replikou katany, priblble ksichty

do publika + hecovacka tak to ma byt.

© 2012 EastLabs, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Design & Development CANUBIA, s.r.o.