FÓRUM » Fitness - domáse súťaže » Fitneska Slovenska 2008
17.07.2011 11:50, napísal(a) pejko (2cmpejko), lukyn6@azet.sk
lonelyrider

viem ze ide starsiu diskusiu ale myslim ze stoji za to tu prispiet. kedze pan lonelyrider stale vystupoval strasbe husto a kazdemu odporucal aby vystupil z anonymity, tak som sa rozhodol ze mu dame moznost sa odprezentovat. pri mojom nahodnom surfovani po nete som natrafil na velmi zaujimavu diskusiu kde pan lonelyrider hra hlavnu ulohu. do toho mu asistuje aj jeho byvala priatelka velmi znama to fitneska , znama najma svojou celulitidou a podla diskutujucich aj velkou laskou k cudzim peniazom. verim ze to admin nezmaze lebo v nasledujucej diskusii v podstate upozornujem na cloveka kt. je podla vsetkeho brutalny ojebavak a hoci podla diskutujucich je dlhsie "nezvestny" samozrejme koli vyske napoziciavanych penazi tak treba byt opatrny. odporucam precitat celu diskusiu.

link:  motoride.sk/?P=phorum&tema=ukradnute&tid=52088

28.05.2008 22:11, napísal(a) Micuša (Micuša), micusacom@azet.sk

myslím , že sa nejedná o Barboru Bunčákovú, ktorá sa umiestnila na 6.mieste ME

28.05.2008 18:39, napísal(a) jendorucka (jednorucka)
Alf, lony a spol

Miesto toho co si tu meriate dlzku penisov, by ste sa mohli trochu aktivnejsie zapojit do diania. Co tak zorganizovat nejaku sutaz alebo spominany seminar. Verim ze by to urcite naslo odozvu. Kontaktujte kompetentnych a mozte sa pustit doprace. Mne je osobne jedno ci je niekto anonym alebo nie. Dolezite je ak sa najde dobry napad a toho sa treba drzat. Ci dievcata dietuju, alebo nie? Je to ich vec. Ked sa vsak postavia na podium musia trochu ratat aj s kritikou.

Barbore blahozelam k peknemu miestu. S tranvestitmi sutazit musela byt hroza. :) Dufam ze nabuduce to bude lepsie a dokaze takim ako Alf a pod., ze ma na to byt sampionkou. Drzim palce.

28.05.2008 18:18, napísal(a) alfxpro (alfxpro)
lonelyrider

Ja vobec nie som odbornik do fitness. Komentujem, len co vidim z fotografii. Na sutaze uz dlhsiu dobu nechodim, lebo nie je preco. Viem vsak, ako nase fitnessky dietuju. Ta cokolada bola len ako priklad. Neviem ake maskrty si nie len Barbora, ale aj ostatne dievcata uzivaju, a v podstate mi to je jedno. Beries to velmi osobne. Par rokov som sa venoval sutaziam a pamatam si skutocne "fitnessky". Tie na rozdiel od Vas nikdy neplakali, ako strasne makaju, nicia si zdravie a podobne keci. A neboj najblizsie sa prihlasim, ked sa nahodou pridem niekedy pozriet na preteky.

PS: reagoval som len na tvoj prispevok, tak sa nejeduj.

28.05.2008 17:34, napísal(a) lonelyrider (lonelyrider)
alf...

neviem o akej cokolade to tocis ....ja viem presne ako tento rok drzala dietu a bud si isty ze vobec nie je prijemne divat sa na niekoho ako pomaly odpadava od hladu , nedostatku tekutin  a podobne ale to ty asi nevies , ked budes vediet o co hovoris tak az potom pokracuj ,  a pozri sa radsej na svoju rit a pekne zblizka ...ja som videl vitazku europy pekne zblizka nie raz , a vzdy ked som ju stretol presla ma chut aj na cokoladu , transvestita ako vysity , v ksichte vyzerala ako hnusny chlap s hlasom prechlastanej stetky...tak toto barbora nepotrebuje to si bud isty, urazat anonymen dokaze hociktory chudak medzi ktorych si sa prave zaradil. Riso

BTW : predpokladam ze ju asi dobre poznas  ked takto o nej hovoris, a tiez predpokladam ze ked ste sa nahodou stretli tak si sa tvaril ako najlepsi kamarat, presne tak na mna tvoje pokrytectvo posobi a celkom by som to aj ocakaval ,  tak ak sa mylim skus sa nam predstavit, ale to by stratilo asi to caro virtualneho odbornika.. 

28.05.2008 15:05, napísal(a) marika21 (marika21), marika21@pobox.sk
pre alfxpro (a jemu podobných)
Moj zlatý,vidím,že rýpať ťa baví.Asi ti bolo málo,čo som napísala nižšie.Tak pritvrdím.Ty ako chlap vidíš len to čo je zvonku.Už si sa niekedy zamyslel nad tým,ako diéta ničí ženské telo zvnútra?Čo to robí so ženskými hormónmi.Skús sa niektorej z fitnessiek opýtať,kedy mali naposledy menštruáciu,teda ak vieš o čom píšem.Ja už jedno dieťa mám,tak to až tak neriešim,ale čo také 17-19ročné dievčatá,ktoré ešte ani nemajú ustálený menštruačný cyklus a už je v čudu.Koľké z nich riskujú,že možno nikdy nebudú mať deti? Ťažko možem chcieť od chlapa aby sa na to pozrel zo ženskej stránky. Veď ty by si možno mal problém vobec kupiť frajerke hyg.vložky,nieto ešte sa zaujímať o takéto detaily. Tak len ďalej píš hlúposti ,ale založ si na to vlastnú stránku a neurážaj ľudí,ktorí niečo vo svojom živote dosiahli,ktovie,či nie si čisto počítačový týpek,s teóriou v hrsti.Barbore blahoželám,mne sa páči,že ostala ženskou,páčia sa mi aj jej názory,ktoré tiež vyjadrila na tejto stránke a úplne s ňou súhlasím. Každý máme svoje hranice a som rada,že keď sa ozvem do mobilu,tak ľudia hneď vedia,že volajú so ženou a tiež,že si nemusím každé dva dni holiť bradu a fúzy.Tak vstúp do seba a hľadaj v sebe aspoň kus človeka
28.05.2008 13:21, napísal(a) alfxpro (alfxpro)
lonelyrider

Blahozelam Barbore k uzasnemu vysledku v neuveritelnej konkurencii. Skoda len, ze PayBoy znova nedaval cenu za najvacsiu rit, lebo by ju urcite ziskala. Barboru urcite vysledok netrapi, napriek tomu ze uz pred niekolkymi rokmi bola na ME druha. Barbora ma talent o tom niet pochyb. Ona vsak chce ostat PlayBoy zenou. Nepochybujem vsak o tom , ze by nou ostala, aj keby sa postavila na podium vo forme, ktoru by mohla vyhravat ME alebo MS. Ale ked ta cokolada je taaaaak dobraaaaa!!! Este raz blahozelaaam.

Ako som napisal na uvod, slovenske fitness ide dolu vodou. Nastava vymena generacii a my tak za dva tri roky budeme akurat spominat na vitazstva v sutazi narodov na ME alebo MS. Zvaz dostava skoro 7mil dotaciu a baby este aj na ME cestuju autobusom s ozratymi somarmi, ktori maju zadarmo paradny vylet. Tomu vravim ucelovo viazane prostriedky. Prezidenta s jeho vykonnym vyborom to asi velmi netrapi. Dva roky do dochodku vydrzime.

Neviem naco mame repre trenera a kopu asistentov. Cakal by som nejake seminare a sustredenia talentovanej mladeze alebo repre. Mozme sa akurat tak podakovat ludom ako je pan Gabrhel, ktory kazdorocne privadza na podia nove, mlade a talentovane pretekarky. Inac by na nasich sutaziach bolo dokopy 10 ludi. Dobru pracu este odvadzaju manzelia Mlsnovci s organizovanim sutazi fitness deti, ale z toho bude nejake ovocie tak za 10-15 rokov. A co dovtedy?

Cakam este posledny zachvat v podobe organizovania ME vo fitness nabuduci rok v Bratislave. Zvaz "prikaze" vsetkym pretekarkam ucast a budeme sa tesit z vysledkov. Prezident potom pojde do dochodku ako spasitel ludstva a potom uz len bude ukazovat prstom, "Vidite, odisiel som a ste v r..i !"

27.05.2008 11:09, napísal(a) lonelyrider (lonelyrider)
alfxpro
no takze mame za sebou ME a ocakavam tvoje ospravedlnenie barbore , pretoze ucast vo finalvoej sestke v  konkurencii aka tam bola je dost velky uspech, nehovoriac o tom ze to vyhral transvestita s tvarou aj na chlapa skaredou , a tento sport je aj o eslegancii a zenskosti. zial bohu je trend vo fitness prave taky ze na zenskost sa uz neprihliada..ale radsej nech je 10-ta ako by mala vyzerat tak ako vitazka !!!!okrem toho si precitaj vysledky ostatnych dievcat a zistis ze to az take zle nie je...konkurencia tam bola velmi podobna MS (pre tych ktori by skocili po  slovickach velmi podobna neznamena rovnaka) . lenze aj tak mi je uz teraz jasne ze toto pisem zbytocne pretoze taki ako ty a semeno v sebe nikdy nenajdu dost cti aby priznali svoje chyby....takze to ospravedlnenie ani neocakavam.....
24.05.2008 14:39, napísal(a) lonelyrider (lonelyrider)
marika
uplny suhlas ,.....tu niet co dodat, vystihla si to presne , hlavne ta naladovaost pocas diety je na nervy :-))
22.05.2008 19:47, napísal(a) marika21 (marika21), marika21@pobox.sk
Na zamyslenie
Zaujímavá myšlienka,že fitness ide dole vodou. O čom vlastne tento šport je? O námahe,sebazaprení,o tom že každá z dievčat,ktorá sa na to dala,už v podstate svoje majstrovstvá vyhrala sama nad sebou? Alebo je to aj o peniazoch? Nie o tých,ktorými sú dotované súťaže,lebo keby išlo o tie,tak každý povie,že sa to ani neoplatí,pretože ťažko hovoriť o nejakej finančnej motivácii. Skor hovorme o takých,ktoré do tohto športu treba investovať.Viem o čom hovorím,a nie je to výhovorka.Výhovorky sú:nemám čas,lebo ... alebo:ja už mám takú genetiku...Tak ako každý šport,aj tento je o peniazoch.Ako dopadli naši hokejisti na MS? Asi prečo? Lebo hokej hrajú tí,ktorí majú na to.Čo stojí taká výbava pre školáka?Dostanú ju komplet zadarmo?Talentovaní chlapci hokej hrajú, ale len niekde na sídliskových parkoviskách,lebo... Tak je to aj s fitness. Pozrite si vačšinu súťažiacich. Majú za sebou priateľov,ktorí sa tiež venujú kulturistike,majú nejaké meno v týchto kruhoch,alebo proste jednoducho majú na to ... Ja viem o čom hovorím.Tento šport ide neskutočne do peňazí.Každý mesiac rozmýšľať,koľko možem do tohto športu investovať,aby ostalo na nájomné,stravu a aby som nezabudla, deti tiež niečo stoja.A potom dieta. Neviem kto si dovolí hodnotiť fitnesky a bodyfitnesky. Moj manžel ma mal niekoľkokrát sto chutí vysťahovať z domu,vraj som náladová. Prečo?Koľko ľudí pozná tieto diety.A človek musí fungovať 16 hodín denne. Ráno fitko,klienti,doma kopec roboty,poobede znova fitko,klienti,svoje tréningy a večer znova rodina.Fitness nie je len dvojfázový tréning a medzi tým len sedieť doma s vyloženými nohami... Nikoho som týmto nechcela ospravedlňovať,ale dúfam,že som aspoň uviedla do obrazu pár "skúsených a informovaných typov". Kto nezažil,nemá právo posudzovať a hodnotiť
22.05.2008 08:52, napísal(a) alfxpro (alfxpro)
Slovenske fitness ide dole vodou. Len tak na uvod.
21.05.2008 20:55, napísal(a) admin (admin), admin@eastlabs.biz, http://www.eastlabs.biz
Fitneska Slovenska 2008

pre všetkých, ktorí ďalej chcú diskutovať na tému fitness na Slovensku, som vytvoril nasledujúcu sekciu ...

© 2012 EastLabs, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Design & Development CANUBIA, s.r.o.