viem ze ide starsiu diskusiu ale myslim ze stoji za to tu prispiet. kedze pan lonelyrider stale vystupoval strasbe husto a kazdemu odporucal aby vystupil z anonymity, tak som sa rozhodol ze mu dame moznost sa odprezentovat. pri mojom nahodnom surfovani po nete som natrafil na velmi zaujimavu diskusiu kde pan lonelyrider hra hlavnu ulohu. do toho mu asistuje aj jeho byvala priatelka velmi znama to fitneska , znama najma svojou celulitidou a podla diskutujucich aj velkou laskou k cudzim peniazom. verim ze to admin nezmaze lebo v nasledujucej diskusii v podstate upozornujem na cloveka kt. je podla vsetkeho brutalny ojebavak a hoci podla diskutujucich je dlhsie "nezvestny" samozrejme koli vyske napoziciavanych penazi tak treba byt opatrny. odporucam precitat celu diskusiu.
link: motoride.sk/?P=phorum&tema=ukradnute&tid=52088
myslím , že sa nejedná o Barboru Bunčákovú, ktorá sa umiestnila na 6.mieste ME
Miesto toho co si tu meriate dlzku penisov, by ste sa mohli trochu aktivnejsie zapojit do diania. Co tak zorganizovat nejaku sutaz alebo spominany seminar. Verim ze by to urcite naslo odozvu. Kontaktujte kompetentnych a mozte sa pustit doprace. Mne je osobne jedno ci je niekto anonym alebo nie. Dolezite je ak sa najde dobry napad a toho sa treba drzat. Ci dievcata dietuju, alebo nie? Je to ich vec. Ked sa vsak postavia na podium musia trochu ratat aj s kritikou.
Barbore blahozelam k peknemu miestu. S tranvestitmi sutazit musela byt hroza. :) Dufam ze nabuduce to bude lepsie a dokaze takim ako Alf a pod., ze ma na to byt sampionkou. Drzim palce.
Ja vobec nie som odbornik do fitness. Komentujem, len co vidim z fotografii. Na sutaze uz dlhsiu dobu nechodim, lebo nie je preco. Viem vsak, ako nase fitnessky dietuju. Ta cokolada bola len ako priklad. Neviem ake maskrty si nie len Barbora, ale aj ostatne dievcata uzivaju, a v podstate mi to je jedno. Beries to velmi osobne. Par rokov som sa venoval sutaziam a pamatam si skutocne "fitnessky". Tie na rozdiel od Vas nikdy neplakali, ako strasne makaju, nicia si zdravie a podobne keci. A neboj najblizsie sa prihlasim, ked sa nahodou pridem niekedy pozriet na preteky.
PS: reagoval som len na tvoj prispevok, tak sa nejeduj.
neviem o akej cokolade to tocis ....ja viem presne ako tento rok drzala dietu a bud si isty ze vobec nie je prijemne divat sa na niekoho ako pomaly odpadava od hladu , nedostatku tekutin a podobne ale to ty asi nevies , ked budes vediet o co hovoris tak az potom pokracuj , a pozri sa radsej na svoju rit a pekne zblizka ...ja som videl vitazku europy pekne zblizka nie raz , a vzdy ked som ju stretol presla ma chut aj na cokoladu , transvestita ako vysity , v ksichte vyzerala ako hnusny chlap s hlasom prechlastanej stetky...tak toto barbora nepotrebuje to si bud isty, urazat anonymen dokaze hociktory chudak medzi ktorych si sa prave zaradil. Riso
BTW : predpokladam ze ju asi dobre poznas ked takto o nej hovoris, a tiez predpokladam ze ked ste sa nahodou stretli tak si sa tvaril ako najlepsi kamarat, presne tak na mna tvoje pokrytectvo posobi a celkom by som to aj ocakaval , tak ak sa mylim skus sa nam predstavit, ale to by stratilo asi to caro virtualneho odbornika..
Blahozelam Barbore k uzasnemu vysledku v neuveritelnej konkurencii. Skoda len, ze PayBoy znova nedaval cenu za najvacsiu rit, lebo by ju urcite ziskala. Barboru urcite vysledok netrapi, napriek tomu ze uz pred niekolkymi rokmi bola na ME druha. Barbora ma talent o tom niet pochyb. Ona vsak chce ostat PlayBoy zenou. Nepochybujem vsak o tom , ze by nou ostala, aj keby sa postavila na podium vo forme, ktoru by mohla vyhravat ME alebo MS. Ale ked ta cokolada je taaaaak dobraaaaa!!! Este raz blahozelaaam.
Ako som napisal na uvod, slovenske fitness ide dolu vodou. Nastava vymena generacii a my tak za dva tri roky budeme akurat spominat na vitazstva v sutazi narodov na ME alebo MS. Zvaz dostava skoro 7mil dotaciu a baby este aj na ME cestuju autobusom s ozratymi somarmi, ktori maju zadarmo paradny vylet. Tomu vravim ucelovo viazane prostriedky. Prezidenta s jeho vykonnym vyborom to asi velmi netrapi. Dva roky do dochodku vydrzime.
Neviem naco mame repre trenera a kopu asistentov. Cakal by som nejake seminare a sustredenia talentovanej mladeze alebo repre. Mozme sa akurat tak podakovat ludom ako je pan Gabrhel, ktory kazdorocne privadza na podia nove, mlade a talentovane pretekarky. Inac by na nasich sutaziach bolo dokopy 10 ludi. Dobru pracu este odvadzaju manzelia Mlsnovci s organizovanim sutazi fitness deti, ale z toho bude nejake ovocie tak za 10-15 rokov. A co dovtedy?
Cakam este posledny zachvat v podobe organizovania ME vo fitness nabuduci rok v Bratislave. Zvaz "prikaze" vsetkym pretekarkam ucast a budeme sa tesit z vysledkov. Prezident potom pojde do dochodku ako spasitel ludstva a potom uz len bude ukazovat prstom, "Vidite, odisiel som a ste v r..i !"

pre všetkých, ktorí ďalej chcú diskutovať na tému fitness na Slovensku, som vytvoril nasledujúcu sekciu ...