FÓRUM »
Doplnky výživy »
kreatin
18.08.2007 19:39,
napísal(a) Ajo (Andrej Mariassy), amariassy@gmail.com
metzger
30 dni ON, 30 dni OFF je minimum pauzy... cim viac kreatinovych kur do roka, tym viac si telo privykne na exogenny (vonkajsi) prijem... 2 do roka je OK, 3 do roka je OK... moj nazor
18.08.2007 12:34,
napísal(a) metzger (metzger), Hunter220@azet.sk
kúra
a kolko vlastne by mala trvať jedna kreatinova kúra a aká pauza by mala byť medzi kurami ???(ak vezmeme do uvahy klasický kreatin monohydrat)
14.08.2007 08:03,
napísal(a) kopcek (kopcek), igor.kopcek@yahoo.com
ajo
suhlas
14.08.2007 00:07,
napísal(a) Ajo (Andrej Mariassy), amariassy@gmail.com
metzger
ja len doplnim otazkou - preco brat nieco vkuse, bez prestavky?Organizmus je velmi inteligentny a zvykne si na vsetko, upravi svoj rezim tak ako to jemu vyhovuje a tak, aby musel robit co najmenej. Som toho nazoru, ze uzivanie cohokolvek dlhodobo ma mensi ucinok ako cyklovanie danej latky.
13.08.2007 22:29,
admin
hm, takže takto, no radšej to budem cyklovať
metzger
myslím, že dlhodobá, nepretržitá aplikácia čohokoľvek ... najmä vo vysokých dávkach ... môže u zvlášť citlivých jedincov vyvolať negatívnu reakciu ... pri kreatíne by som sa obával problémov so žalúdkom, trávením ... rada: cyklovať dávkovanie, extra vysoké dávky iba výnimočne, dostatok tekutín ... nie som jasnovidec, nevidím, čo s tebou bude po 10 ročnej kreatínovej kúre (otázka je, aký kreatín by si využíval), ale myslím, že v takomto prípade je suplementácia akýmkoľvek kreatínom aj z dlhodobého hľadiska bezpečená
13.08.2007 21:54,
,.,.,.
myslíte si, že dlhodobá super-suplementácia kreatínom sa môže podpísať na zdraví ???