Ahojte, chcel by som sa spýtať teraz začínam (zas a znova) s trénovaním. Meriem 175cm a vážím 93kg. Trénujem trikrát do týždňa plus zaradil som AA k tomu. A zaujíma ma niekoľko vecí. Prvou je čo by som mal kombinovať s kreatinom, ked chcem nabrat do objemu konktrétne ku kreatínu Cell Tech Hardcore resp. Cellmas (ešte sa rozhodujem). A druhá vec čo ma trápi je môj tréning. Chcem totižto ubrat na bruchu (to je moje veľké trápenie) a nabrať na objeme rúk a hrudníka najmä. Viem, že odpoveď je jednoduchá ale ako správne by som mal makať keď teraz makám štýlom:
1. den prsia, biceps
2. Den volno
3. den chrbát, ramená
4. den volno
5 den nohy, lýtka, triceps
6. den AA
7. den volno
Plus v kazdom treningovom dni davam serie na brucho a trénujem štýlom 3 série po 12 opakovaní. A tak isto po každom tréningu sa snažím odmakať si AA na páse. Je to postačujúce alebo nie. Poprípade rád by som si s niekým kto má väčšie skúsenosti vymenil kontakt aspoň e-mailovy a preberať s ním veci ohľadom správneho tréningu a výživy takto súkromne.
Diky
Tréning B: Chrbát a triceps 5 sérií po 6 opakovaní z ťažkými váhami
Tréning C: Nohy a ramená 5 sérií po 6 opakovaní z ťažkými váhami. Chcem sa spýtať či tento tréning vyhovuje na nabratie objemu za odpoveď ďakujem.
ja trénujem už 5 rokov a tento rock som začal aj súťažiť /zatial som naturál/
pred súťažami /2/ som trénoval každý ďeň dvojfázovo, čo asi nebolo najsamlepšie... neviem...žiaden ďeň oddychu... posilka a po tom kardio....
inak trénujem tak 5-6 krát, ale rozmýšlam, že znížim počet dní a zvýšim intenzitu. rozmýšlal som o HIT, ale neviem, že ako často sa trénuje, a to že raz za 4 až 14 dní jednoducho mentzerovi neverím, respektíve to určite tak nebudem robiť. hľadal som, ako často cvičil dorian, ale neviem to nájsť....
A jsem žena :) výška 178cm, váha 67kg :)
mam 21 rokov, trenujem 6rokov a ak uz robis tu anketu tak do toho prazdneho stlpca kde je 10 -12 krat do tyzdna daj mna, :-)
cawte masiny....
chcem vediet par udajov do NASA vyskumu, dostanem za nich dobre zaplatene, tak nebudte skupy!
kolkokrat v tyzdni trenujete:
kolko mate rokov:
ako dlho trenujete:
mozete aj anonymne
Tak teda ja - ANONYM: trenujem 3 x v tyzdni, mam 21 rokov tusim a trenujem 7 rokov.