30.09.2007 23:13, napísal(a) Ajo (Andrej Mariassy), amariassy@gmail.com
patrick
klobuk dole teda.... aby ale kazdy poznal moj nazor - copy z olympie.eu: ,,Vsetka cest a respekt ... urcite nie len Magirus a ja cakame na NOVEHO charizmatickeho sampiona, velikana, cloveka zanieteneho pre tento blaznivy sport, z ktoreho to aj vyžaruje... z mastného nagelovaneho kotlára vyzaruje NA MNA biznis a nieco ako: ,,kurwa, zase sa musim pripravovat na sutaz, kurwa zase sa musim fotit, kurwa zase sa musim usmiat, zase, zase..." ... fak off kotlar, uz aby si bol prec! Som mlady, ale vzdy aj ked v buducnosti zazneje slovo Olympia, tak tam niekde budem pocut aj meno Coleman. Olympia = Coleman. Pre mna teda. Odchadza kral. Vela pevneho zdravia prajem pan kulturista!!! Mariassy" proste a jasne mi vadi :P
30.09.2007 21:28, napísal(a) patrick (patrick), pkamacaj@yahoo.com
Ajo,Ajo
no co majster nerealne???
05.08.2007 13:41, napísal(a) geronimo (geronimo)
nehádajme sa kto vyhrá
ale skúsme odhadnúť poriadie na prvých šiestich miestach. Navrhujem, aby si to niekto z adminov registroval a najúspešnejšieho nech odmenia. Čo vy na to?
05.08.2007 11:14, napísal(a) Ajo (Andrej Mariassy), amariassy@gmail.com
nerealne ..... coleman vyhra
05.08.2007 01:10, napísal(a) patrick (patrick), pkamacaj@yahoo.com

nemyslim ,ze Coleman vyhra .Bude to opat "Kotlar" tak ako ho mi tu volame.A Coleman utrie a skonci 3.za Martinezom cim mu Weider slusne naznaci aby sa na to uz vys...

04.08.2007 20:55, napísal(a) geronimo (geronimo)
Kto zvíťazí? A kto bude na ďalších miestach?

Aké sú vaše odhady na poradie v tohtoročnej súťaži Mr. Olympia? Z tých, čo sa súťaže plánujú zúčastniť by som urobil nasledujúce poradie:
1. miesto - Coleman
2. miesto - Cutler
3. miesto - Martinez
4. miesto - Badel
5. miesto - Jackson
6. miesto - Freeman 

© 2012 EastLabs, s.r.o. Všetky práva vyhradené. Design & Development CANUBIA, s.r.o.