Matrix ujde.Skvela reklama,ale ucinek nic moc.Skvelej protein je Pro Impact - AMP.Koncentrat,hydrolizat a isolat v jednom a k tomu perfektni prichut... coko,vanilka,jahoda...ach jo. Vyzkousejte a uz nic jineho chtit nebudete.
palestra počkaj ako nevidel?snáď nepil?či na proťák stačí po tréningu pozrieť?
kameraman, Ty sa mi vyhýbaš?či tak veľa pracuješ?
Tak co sa tyka mlsania tak velmi dobry protak je od power factory Milky Whey a ked sa uz jedna o kvalitu tak jednoznacne Ultra Fast, lepsi protein po treningu som este hadam ani nevidel...
a kdeže si mal tú svoju výrobu?a ako sa Tvoj proťák volal?
ale výrobu mi práve včera zavreli, takže zbytočne tu budem robiť reklamu
a chutí niekomu aj niečo doma vyrobené?kameraman, neťahaj to za hranice, nejaký si rozmlsaný
Ten Matrix nie je zly a pride mi aj celkom lahko stravitelny, Syntha 6 nema chybu, Baguerra bola chutovo super, celkom ok je aj High 5 od MM a velmi mi chuti Myoplex od EAS ale je to dost drahe. Skusal niekto Anator P70 od Muscle Tech, ci je to iba skvela reklama a proklamuje nemozne?
SUHLAS
Syntha 6 je najchutnejsi protak zo vsetkych ktore som skusil /a boli to vsetko renomovane firmy Dokonca vychyreny Designer je humac,Velmi dobry je aj Muscle Milk /
len ta cena je vysoka.Za 2 nasobne vacsie balenie ako Syntha 6 mate Opt.Nutr. kde je 4 g BCAA v jednej odmerke .
ak pamatate, tak francuzska baguerra ...cokolada... aj ked to bol nejaky koncentrat, ale srvatka... a inak veci od BSN su velmi chutne
aký proteín vám chutí najviac? Ja som dlho považoval banánový Multiprotein od Multipoweru za 1., ale ochutnal som Matrix od Sythy a to bola chuť! Čo vy? Čo vám chutí?