suhlasim, BSN je kvalitna značka, jedna z TOP na svete, ale je predrazena, lebo platit za reklamu Colemanovi a spol. je nakladne. Ja som spokojny so značkou USN, ktora je urcite minimalne tak kvalitna, ako BSN, len nie je tak draha, lebo nedavaju tolko prostiedkov do reklamy. Ale u mna spokojnost o oboma firmami, no preferujem USN
ma niekto skusenost s produktom cell-mass ???
BSN su len strasne predrazene ...vsetko platis za znacku a ten pekny obal co maju: )...ja si myslim ze je rozumnejsie si kupit doplnok vyzivy od nejakej lacnejsej firmy a kupit si toho viac a s takou istou kvalitou ake je aj BSN vsetko je to len o reklame ... rozbit nejakych 7000sk!!! si myslim ze nema zmysel ...
telesna vaha do 90kg 3x denne 3tbs...nad 90kg 3x4tbs.. vsetky dni..bol tu o tom aj nejaky clanok staci hladat. Najlepsie pred jedlom (prazdny zaludok)
ako sa dávkuje nitrix ?, koklo tablet v tréningový a kolko v netréningový den ??
Ktej ponuke Od BSN som sa pomilil myslel som za 5000sk
tu na shope je rovnaká ponuka za cenu pod 6000
Kto kupi BSN pack- NOxplode, Nitrix180tbl, Cellimass. Cena je 6000sk. Kontakt 4youmen@centrum.sk
užívajú sa minimálne niekoľko týždňov podľa optimálneho rozpisu, ktorý sme dali na náš web ... v tréningový, aj netréningový deň
tieto výrobky od BSN sa užívajú len v tréningových dňoch (pred tréningom) alebo aj v ne-tréningových dňoch???
palestra spravne, ale on nikde nespomenul, ze sa ucinky vyrovnaju ;)
fredy - na to sa nepytal a tento jav je krajne extremny... nespominaj afery, viem o nich, ale ak si sa na nich pozrel blizsie, pochopil si podstatu
leeloo - steroidne ucinky... mierne nestastna forma reklamy, ale preco nie....aj steroidy sposobuju narast svalovej hmoty a ine pozitivne ucinky, takze ano, preco nie :). Ak ti smiem ale odporucit - ak nie si milionar, tak ich nekup vsetky naraz a nedavaj ich spolu... ak by si bol, tak preco nie.... bezne vsak mladi ludia nakupia vela veci naraz, poberu si to za mesiac, dva a potom dalsich 5 mesiacov ,,susia usta" ... skor by som si to pekne pocykloval a porozdeloval...
doplnky výživy môžu mať anabolické účinky, ak obsahujú zakázanú látku, ale to je už porušenie zákona
takych uz bolo ako nic proti BSN su to velmi kvalitne a hlavne ucinne doplnky vyzivy ale zapametaj si jednu vec nikdy v zivote nemozu byt doplnky vyzivy ucinejsie ako chemia...
Caute borci. Len by som sa chcel spytat na jednu firmu BSN.
Cital som ze v spojeni No explode, Nitrixu a Celimasu sa vytvara alebo ma v podstate steroidne ucinky. Chcel by som sa spytat ze co je na tom pravdy. Dakujem zatial. Caf